Despre contracepție

Scriu aici despre experiențele noastre de zi cu zi, însă poate ați observat că pun mare accent pe diferențele între culturi și nații. Pentru că mă fascinează, pentru că am crescut cu ideea că se poate într-un singur fel, al meu, și am avut o foarte plăcută surpriză să descopăr că se poate în multe feluri și nici unul nu e greșit.

Astăzi nu vă povestesc eu nimic ci las pe altcineva să o facă. Urmăresc blogul Otiliei cu mare drag și am învățat multe lucruri interesante despre părințit de acolo. Vreau însă să vă împărtășesc aticolul acesta: o-alta-metoda-de-contraceptie.html, este despre diferențe culturale și despre contracepție, și mi s-a părut deosebit de interesant. În alte părți se poate altfel, și nu e nimic rău în asta!

Lectură plăcută!

About Andreea

Traim in nordul Suediei din ianuarie 2012. Aici povestesc despre noi, despre socuri culturale, despre frig si zapada, despre cum invatam o noua limba, despre aurora boreala, despre Clara si AMI.
This entry was posted in Mininica. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

I'm not a spammer This plugin created by memory cards